Certificiranje senenega mesa

Certificiranje senenega mesa

Tip novice: Ekološko kmetijstvo, Govedoreja, Trženje in promocija  |  Objavljeno: 22. 08. 2019  |  agra, Dvorana 2, Sejem AGRA, Cesta na stadion 2, Gornja Radgona
Datum: 26. 08. 2019 ob 09:30

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru projekta EIP Seneno meso in mleko
organizira posvet na temo »Certificiranje senenega mesa«.

Program:


1. Pozdravni nagovor vodje projekta
2. Prireja senenega mesa; predstavitev kmetije Kršinar
3. Certifikacije senenega mesa; Andreja Kolar, IKC UM
4. Prireja senenega mleka; predstavitev kmetije Apat
5. Sodobne tehnologije sušenja; dr. Janez Benedičič
6. Vprašanja in pobude prisotnih

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.
Vzpostaviti želimo celotno proizvodno verigo in z sodobnimi prodajnimi pristopi zagotoviti
dostojno ceno kmetijskih pridelkov in izdelkov.

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Sejem AGRA

05. 03. 2019

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

Datum: 24. 08. 2019 ob 09:00 - 29. 08. 2019 ob 18:00

Novinarska konferenca: Stanje v kmetijstvu in strateški načrt skupne kmetijske politike 2023-2027

15. 08. 2021

Sodelujoči:  Borut Florjančič - predsednik ZZS, Roman Žveglič - predsednik KGZS, Anton Medved - predsednik SKS, Anja Mager - predsednica ZSPM

Datum: 21. 08. 2021 ob 12:00

Povečevanje dodane vrednosti v prehranski verigi preko sledljivosti (primer sledljivosti za ekološko pridelano goveje meso)

15. 08. 2021

Pripravlja KGZS s partnerji projekta EIP EKOPAKT

Datum: 24. 08. 2021 ob 13:30

Z znanjem kmetijskih šol do uspešnih mladih kmetov

15. 08. 2021

Pripravljajo KGZS, ZSPM in Konzorcij biotehniških šol

Datum: 25. 08. 2021 ob 09:30

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri