11. vinogradniški posvet (Lombergarjevi dnevi)

11. vinogradniški posvet (Lombergarjevi dnevi)

Tip novice: Vinogradništvo in vinarstvo  |  Objavljeno: 12. 11. 2018  |  posveti, Večnamensko kulturno turistični podjetniški center Pesnica, Pesnica pri Mariboru 41, 2211 Pesnica pri Maribor
Datum: 05. 12. 2018 ob 09:00

Lombergarjevi dnevi omogočajo vsem udeležencem na področju kmetijstva in s kmetijstvom povezanih gospodarskih dejavnosti prenos novih znanj, tehnologij ter dobre prakse. Zato k udeležbi na strokovnih posvetih vabimo vse zainteresirane, ki so željni novih spoznanj.

Hitre spremembe v naravi, načinu življenja in gospodarstvu zahtevajo tudi nenehno prilagajanje tehnologije kmetovanja. Vsako leto prinaša nove aktualne problematike za katere je potrebno najti rešitve in jih prenesti v prakso. Pri tem je izrednega pomena sodelovanje in tekoča komunikacija med znanstvenimi in strokovnimi  inštitucijami ter pridelovalci, da bi uspešno premostili tekoče izzive in si zastavili pot v trajnostno prihodnost kmetovanja. Zato želimo tudi letos, v okviru strokovnih posvetov »Lombergarjevi dnevi«, pridelovalcem in širši strokovni javnosti ponuditi izmenjavo izkušenj in novih izsledkov na področju vinogradništva, poljedelstva in sadjarstva.

Nazaj

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri