Vabljeni na posvet MojGozdar - za promocijo izvajalcev gozdarskih storitev

Vabljeni na posvet MojGozdar - za promocijo izvajalcev gozdarskih storitev

Gozdarstvo in lovstvo  | 
Vabljeni na posvet MojGozdar - za promocijo izvajalcev gozdarskih storitev

Bodite del nove zgodbe, ki se piše na področju gozdarstva in se nam pridružite na posvetu v četrtek, 5. septembra 2019 v dvorani Janeza Hribarja (D1) na Biotehniški fakulteti, dekanat, Jamnikarjeva 101 v Ljubljani. Posvet je brezplačen, potrebna je prijava. 

Ključne besede: gozd, gozdarstvo

 

V Sloveniji izberemo izvajalca del v gozdovih največkrat na podlagi lastnih izkušenj ali po priporočilu znancev. Na trgu storitev je vedno več ponudnikov, poslovne prakse se spreminjajo in kvaliteta izvedbe del je vse bolj pomembna.

V raziskovalnem projektu "Sistem ocenjevanja kakovosti izvajalcev del v gozdarstvu" je projektna skupina na Gozdarskem inštitutu Slovenije razvila spletni informacijski sistem MojGozdar. MojGozdar cilja k ekonomsko učinkovitemu in okolju prijaznemu gospodarjenju z gozdovi. Sistem MojGozdar.si je enostaven za uporabo in omogoča učinkovit prenos informacij končnim uporabnikom. Hkrati pa prispeva k povezovanju povpraševanja in ponudbe ter uporabnikom nudi možnost izbire najustreznejšega izvajalca.

Želimo, da bi izvajalci gozdarskih storitev izkoristili priložnost za promocijo storitev, ki jih opravljajo in da bi lastniki gozdov ocenili izvajalce, ki so opravljali dela v njihovih gozdovih. Posvet je namenjen promociji preglednega trga gozdarskih storitev in predstavitvi spletnega informacijskega sistema MojGozdar.

Posvet je brezplačen, prijavite se tukaj. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri