Išče se Inovativnega mladega kmeta oziroma kmetico

Išče se Inovativnega mladega kmeta oziroma kmetico

Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Zmagovalec IMK 2017 Matic Vizjak

Zmagovalec IMK 2017 Matic Vizjak

Zveza slovenske podeželske mladine skupaj s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije (KGZS)  v oktobru organizira 12. izbor nosilca naziva Inovativni mladi kmet, kmetica (IMK 2019).

Glavno besedo pri izbiri zmagovalca bo imela strokovna komisija. Je pa letošnja novost tudi spletno glasovanje. Na naslovu https://zspm.si/glasovanje-imk/ si lahko ogledate predstavitve kandidatov in glasujete za najbolj inovativnega mladega kmeta oziroma kmetico.

IMK je izbor inovativnih mladih kmetov z njihovimi inovativ­nimi idejami na kmetijskem, gozdarskem ali ribiškem področju. Zaključi se s podelitvijo naziva najboljšemu kandidatu po oceni strokovne komisije in podelitvijo nagrade najboljšemu kandidatu po izboru širše javnosti – rezultat spletnega glasovanja. Namen prireditve je podpirati inovativnost med mladimi v kmetijstvu, gozdarstvu ali ribištvu ter spod­buditi prenos znanja in spodbuditi promocijo dobitnika naziva.

Podelitev bo potekala v petek, 25. oktobra, ob 18. uri v Predsedniški palači v Ljubljani.  Ta dan se bodo kandidati predstavljali na sejmu Narava zdravje v hali A2, kjer boste lahko izvedeli več o njihovi inovativnosti.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri