Sejem Narava zdravje

PONUDBA ZA SODELOVANJE NA SEJMU NARAVA ZDRAVJE 2020

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 21. do 24. oktobra 2020  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Po zagotovilih organizatorja sejemsko dogajanje načrtujejo varno in odgovorno v skladu z vsemi navodili pristojnih inštitucij Vlade RS. NIJZ je že izdal soglasje k izvedbi prireditve.

Letos vam ponujamo razstavni prostor velikosti vsaj 6 kvadratnih metrov, ki vključuje:

  • razstavni prostor vsaj 6 kvadratnih metrov (3 x 2 m),
  • talno oblogo Heuga,
  • leseno steno v ozadju,
  • pult (miza) 2 kvadratna metra (2 x 1 m),
  • stol,
  • souporabo skupnega električnega priključka,
  • prijavnino,
  • vpis v katalog (ob pravočasni prijavi),
  • ekološko takso.

Letos je možna prijava najmanj za dva dneva, seveda pa je možno sodelovati vse štiri dni sejma. Glede na omejeno število mest bodo imeli prednosti tisti, ki se bodo prijavili za vsaj tri ali vse štiri dni.

Cena: 110 € + ddv na dan ob prijavi za 2 dni

Cena: 95 € + ddv na dan ob prijavi za 3 dni

Cena: 90 € + ddv na dan ob prijavi za vse 4 dni.

Cena ne vključuje priključka za nočni tok in morebitnega najema hladilne vitrine ali kakšne druge dodatne opreme, si pa lahko prostor opremite po svoje. Razstavljavec je dolžan plačati 100% cene prijave, če prijavo odpove manj kot 15 dni pred sejmom.

Rok za prijavo:  16. september 2020 (možne so samo pisne prijave!).

Prosimo, da izpolnjene prijavnice  pošljete pravočasno, ker bomo le tako lahko zagotovili to ceno in vaš zapis v katalog! Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo.

Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite približno 25.000 obiskovalcem sejma Narava zdravje!

Več o sejmu lahko preberete na spletni strani organizatorja www.narava-zdravje.si, dodatne informacije glede sodelovanja lahko dobite na naši spletni strani www.kgzs.si ali pa vam jih posreduje Robert Peklaj, robert.peklaj@kgzs.si.

PRIJAVNICA