Vabljeni na posvet MojGozdar - za promocijo izvajalcev gozdarskih storitev

Vabljeni na posvet MojGozdar - za promocijo izvajalcev gozdarskih storitev

Tip novice: Gozdarstvo in lovstvo  |  Objavljeno: 29. 08. 2019  |  gozd, Biotehniška fakulteta, Jamnikarjeva 101, Ljubljana
Datum: 29. 08. 2019 ob 09:00

V četrtek, 5. septembra 2019 ob 9.00 v dvorani Janeza Hribarja (D1), Biotehniška fakulteta, dekanat, Jamnikarjeva 101, Ljubljana. Posvet je brezplačen, potrebna prijava.

 

V Sloveniji izberemo izvajalca del v gozdovih največkrat na podlagi lastnih izkušenj ali po priporočilu znancev. Na trgu storitev je vedno več ponudnikov, poslovne prakse se spreminjajo in kvaliteta izvedbe del je vse bolj pomembna.

V raziskovalnem projektu "Sistem ocenjevanja kakovosti izvajalcev del v gozdarstvu" je projektna skupina na Gozdarskem inštitutu Slovenije razvila spletni informacijski sistem MojGozdar. MojGozdar cilja k ekonomsko učinkovitemu in okolju prijaznemu gospodarjenju z gozdovi. Sistem MojGozdar.si je enostaven za uporabo in omogoča učinkovit prenos informacij končnim uporabnikom. Hkrati pa prispeva k povezovanju povpraševanja in ponudbe ter uporabnikom nudi možnost izbire najustreznejšega izvajalca.

Želimo, da bi izvajalci gozdarskih storitev izkoristili priložnost za promocijo storitev, ki jih opravljajo in da bi lastniki gozdov ocenili izvajalce, ki so opravljali dela v njihovih gozdovih. Posvet je namenjen promociji preglednega trga gozdarskih storitev in predstavitvi spletnega informacijskega sistema MojGozdar.

Posvet je brezplačen z organizacijskih zahtev je zaželena predhodna prijava tukaj. 

 

 

Nazaj

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri