PVM Ljubljana - Dobrote slovenskih kmetij in Rožni festival

PVM Ljubljana - Dobrote slovenskih kmetij in Rožni festival

Tip novice: Trženje in promocija  |  Objavljeno: 13. 02. 2020  |  pvm, PVM, Pogačarjev trg, Ljubljana
Datum: 05. 09. 2020 ob 08:00

Začenja se petnajsta sezona prodajnih dogodkov Podeželje v mestu.

K sodelovanju vabimo kmetije s  ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov. Lepo vabljeni vsi, še posebej tisti, ki na dogodkih še niste sodelovali in še iščete tržne kanale. Vedno smo veseli pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno.

Kaj želijo obiskovalci? Spoznati gospodarje kmetij, ki radi povedo zgodbo svoje kmetije ter s ponosom predstavijo izdelke, v katerih se prepleta tradicija in inovativnost ter delček tega kupiti. Prisluhniti ljudski in narodno zabavni glasbi, se kaj novega naučili ali dobrega okusiti ter srečati prijatelje.

Kaj želimo organizatorji? Poleg odličnega sodelovanja s kmetijami še ravno pravo vreme, srečo na poti v mesto in dobro voljo pri postavljanju stojnic ter ozvočenja, naj nič ne manjka in bo veliko obiskovalcev, uspešen tržni dan ter zadovoljne sodelujoče.

Ne odlašajte s PISNIMI prijavami na razpisane dogodke, število prodajnih stojnic je omejeno. Razpis najdete tudi na spletni strani www.kgzs.si

Z veseljem vam posredujemo dodatne informacije in odgovorimo na morebitna vprašanja. Lahko nam pišete na enaslov pr@kgzs.si ali pokličite na telefon 01 51 36 609 (Tatjana).

Sodelujte in postanite opaženi na Podeželju v mestu!

 

 

Nazaj

Prijava na dogodek

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri