English

Za razvoj slovenskega podeželja


Volilna komisija KGZS objavlja razglas za volilno skupino fizičnih oseb

Volilna komisija KGZS je na seji 9. maja 2016 izžrebala vrstni red potrjenih list kandidatov in kandidatur za volitve v organe KGZS v skupini fizičnih oseb in sprejela razglas potrjenih kandidatur, ki si ga lahko ogledate tukaj.

 

Člani KGZS, ki sodijo v prvo volilno skupino – fizične osebe, bodo volili v nedeljo, 29. maja 2016, od 7. do 19. ure na 252 voliščih po vseh Sloveniji, svoj glas pa bodo lahko oddali tudi na predčasnem glasovanju v sredo, 25. maja 2016, od 9. do 17. ure, ko bo v vsaki volilni (območni) enoti na voljo eno volišče. 

 

Volilna komisija KGZS objavlja razglas za volilno skupino pravnih oseb

Volilna komisija KGZS je na seji 4. maja 2016 izžrebala vrstni red potrjenih kandidatur za volitve v organe KGZS v skupini pravnih oseb in sprejela razglas potrjenih kandidatur, ki si ga lahko ogledate tukaj.

 

Pravne osebe članice zbornice bodo svoje predstavnike v svet KGZS (en član sveta iz vsake območne enote) in v svet območne enote (en član sveta) volile na glasovanju 25. maja 2016 na trinajstih voliščih (eno volišče v vsaki volilni enoti).

 

Za volilno skupino fizičnih oseb bo žreb potrjenih list kandidatov oziroma kandidatur potekal v ponedeljek, 9. maja 2016. Volilna komisija bo razglas objavila predvidoma v torek, 10. maja 2016.  Fizične osebe bodo volile v nedeljo, 29. maja 2016

 

Ne spreglejte - preberite
Izobraževanja in predavanja
Glasilo

ŠTEVILKA 148, AVGUST 2018

 

  • Predsednik  OE KGZS Novo mesto Cajnar: Država ima preslab makroekonomski pregled nad panogami
  • Velika nevarnost pojava afriške prašičje kuge
  • Za mlade kmete na sejmu AGRA
  • Ko ta mlada komandira

Kupujmo domace

PEFC