English

Za razvoj slovenskega podeželja


28.11.2018 •

Sejem Narava zdravje se začenja

Na sejmu bo tudi KGZS in nekatere zadruge ter kmetije  

Tudi letos vas Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem vabi na sejem Narava zdravje, ki bo letos od 29. novembra do 2. decembra 2018  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Sejem Narava–zdravje temelji na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke zavednosti in pomembnosti zdravega načina življenja. Celoten projekt, ki obsega razstavo in strokovni del, želi prikazati raznolikost in celovitost narave, ki danes vpliva na vsakdan naše celotne družbe. Prav zaradi zanimive in aktualne teme pričakujemo, da bo prireditev v štirih dneh obiskalo več kot 24.000 obiskovalcev, ki po naših analizah ne pridejo samo na ogled, ampak se aktivno seznanijo s predstavljenimi vsebinami.

Prireditev je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega življenja in sožitja z naravo, razstavljavcem pa omogočajo, da se usmerjeno predstavijo obiskovalcem. Ti sklopi so: Prehrana, Gibanje, Wellness, Zdravje, Zeleno sobivanje in Naravna kozmetika. Prireditev nadgrajuje strokovni del, ki se navezuje na tematske sklope sejma in kjer predstavljamo praktične izkušnje priznanih strokovnjakov.

Tudi letos bodo na sejmu prek KGZS sodelovali nekateri naši člani, ki bodo svoje izdelke predstavili v dvorani A2 - Kocka. Vljudno vabljeni!

Več o sejmu najdete tukaj.


Ne spreglejte
Izobraževanja in predavanja

 

 

Glasilo

ŠTEVILKA 149, OKTOBER 2018

 

  • Predsednik  OE KGZS Postojna Janežič: Državo čaka še veliko dela
  • Ponikva: Že v malem zrnu vse bogastvo je
  • Za sožitje med generacijami
  • CV - življenjepis naše narave

Kupujmo domace

PEFC